رئیس جمهور: از هیچ تلاشی برای حمایت از چرخه تولید فروگذار نخواهیم کرد امیر جهانشاهی: آماده رویارویی با تمام تهدیدها هستیم/ رصد لحظه‌ای دشمن رویترز: ایران با شکار زهپاد آمریکایی، ضربه سنگینی به پنتاگون زد واکنش شهردار تهران به اظهارات حسن روحانی/در جامعه تزلزل ایجاد نکن! واکنش احمد جنتی به غنیمت گرفتن زهپاد؛ زیردریایی پیشرفته آمریکایی واکنش دستیار رهبر انقلاب به شکار زهپاد آمریکایی سرپرست وزارت دفاع: به گستره ایران، از اعماق زمین تا اوج آسمان، به زودی خواهید دید فوری/ صدای انفجار از تنگه هرمز شنیده شد ضربه اطلاعات سپاه به شبکه فساد ۷۰۰ میلیاردی در خرید گندم/ ماجرا چیست؟ فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک

جزئیات شکایت فاطمه رهبر از قاضی‌پور

جزئیات شکایت فاطمه رهبر از قاضی‌پور فاطمه رهبر فعال اصولگرا که بر اثر کرونا جان خود را از دست داد در برنامه دستخط گفته بود: توهین آقای قاضی‌پور به خانم‌های نماینده مجلس اشتباه بسیار بزرگی ست؛ ایشان نماینده اصولگرا هستند، باشند ولی نه من شکایتم را پس گرفتم و نه ایشان عذرخواهی کرده است. پرونده هنوز باز است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۲ - ۲۷ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 May 16
کد خبر: ۴۳۰۷۵

موضوع شکایت فاطمه رهبر از نادر قاضی پور به اسفند ماه سال ۱۳۹۴ برمیگردد. آن‌زمان مرحوم رهبر رئیس فراکسیون زنان مجلس شورای اسلامی بود که در واقع آن شکایت هم از سوی فراکسیون زنان مجلس از قاضی پور صورت گرفته بود. شکایتی که به دادستان کل کشور، کمسیون اصل نود، هیات نظارت بر رفتار نمایندگان و رئیس مجلس ارسال شد.

 

در پی شکایت زنان مجلس نهم از نادر قاضی‌پور نماینده ارومیه، او در پی جلب رضایت همکاران خود برآمد و سیدمحمود نبویان نماینده تهران و حسن کامران نماینده اصفهان، قاضی‌پور را به حضور نمایندگان زن مجلس بردند.

 

آن زمان قاضی پور برای عذرخواهی نزد نمایندگان هم رفت و گفت که منظورش نمایندگان زن اصولگرای مجالس هفتم، هشتم و نهم نبوده و مخاطبش برخی افراد در حوزه انتخابیه بوده است.

 

 

مرحوم رهبر اما تاکید داشت که مطالب منتشر شده از او به همراه فایل صوتی‌اش کاملاً واضح است و قاضی‌پور باید در همان سطح که سخنانش در رسانه‌های داخلی و خارجی بازتاب یافته است، جبران مافات، تکذیب و عذرخواهی کند.

 

منبع: همشهری

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار